Over ons

U bezoekt niet voor niets onze site, wij helpen jaarlijks duizenden mensen van het snurken en ademstops (apneu) af.

Met onze MRA (antisnurkbeugel) maakt u eenvoudig korte metten met snurken en Apneu, het is een wetenschappelijk erkende methode. De MRA is een anti snurkbeugel ofwel Mandibulair Repositie Apparaat, u draagt de MRA in uw mond tijdens het slapen. MRA kliniek Amsterdam is de specialist op het gebied van de MRA anti snurkbeugel tegen snurken en apneu.

 

Garantie op een goede werking

Uw snurkprobleem is uitstekend te behandelen met de MRA. Twee afspraken van een half uurtje en u bent van uw snurken af. Wij hebben veel vetrouwen in de kwaliteit van onze MRA, u kunt hem vrijblijvend 3 maanden proberen ,mocht de hij onverhoopt niet werken tegen snurken en u heeft minimaal 2 nacontroles gehad,dan kunt u de hem retour zenden en alles wat u meer heeft betaald dan €200,- krijgt u terug.

 

Afspraak zonder verwijzing

Ook als u een slaaponderzoek of polysomnografisch onderzoek in een ziekenhuis heeft ondergaan en u heeft een lichte of matige apneu dan kunt u zonder verwijzing een afspraak maken.
De MRA is soms ook een goed alternatief voor de CPAP neem voor meer informatie contact met ons op. Voor vragen en informatie kunt u ons natuurlijk even bellen of mailen.

 

Kwaliteitseisen

Uw tandarts:

- Voldoet aan de hoogste kwaliteit eisen en is lid van de NVTS
- Is gecertificeerd voor het vervaardigen van de Somnodent MRA
- Is gediplomeerd voor het vervaardigen van de Silensor MRA

- Is gediplomeerd voor het vervaardigen van de Easy comfort MRA

- Is gediplomeerd voor het vervaardigen van de MOSES MRA
- Heeft gedegen ervaring met het vervaardigen van verschillende type MRA's tegen snurken en apneu

 

Onze kliniek krijgt dagelijks doorverwijzingen van KNO en Longartsen en ziekenhuizen zoals o.a. het AMC, VU zieken huis, het BovenIJ ziekenhuis, MC Zuiderzee Ziekenhuis Lelystad.

 

Het geeft telkens weer voldoening

Ik vind het erg leuk om achteraf te vernemen hoe blij onze patiënten zijn met hun nieuwe MRA: "Mijn vrouw slaapt eindelijk weer bij me en vooral zij is er erg blij mee!"
We horen vooral van Apneu patiënten dat ze zich veel fitter en energieker voelen. Hartelijk dank voor alle leuke reacties die we dagelijks mogen ontvangen!

 

Stopt u ook met snurken? Maak direct uw afspraak

De effectieve oplossing tegen snurken apneu Stopt u ook meteen met snurken? Na twee afspraken voorgoed van uw snurken af Genieten van een welverdiende nachtrust De MRA werkt Wat is er zo mooi aan een MRA tegen snurken? De MRA werkt.