MRA is de oplossing tegen snurken en apneu

MRA antisnurkbeugel tegen snurken en apneu

De MRA oplossing tegen snurken en apneu is eenvoudig en doeltreffend

Op de snurken en apneu informatie pagina heeft u kunnen lezen dat de oorzaak van snurken te vinden is in een vernauwing van de luchtweg veroorzaakt door uw tong.

De MRA oplossing tegen snurken is eenvoudig en doeltreffend. De MRA is een antisnurkbeugel die u in uw mond draagt. De beugel duwt de onderkaak iets naar voren waardoor de luchtweg vergroot wordt.

Meest effectieve techniek

Mra tegen snurken en apneu

Sinds begin 20ste eeuw worden MRA's gemaakt. Sindsdien is er veel onderzoek gedaan naar de werking van de MRA en is de effectiviteit steeds verbeterd. Er wordt dus gebruik gemaakt van beproefde technieken. De MRA is inmiddels door de wetenschap bestempeld als de bewezen meest effectieve techniek. Bij 96% van de mensen met snurk/apneu klachten lost deze beugel het probleem op.

 

MRA oplossing tegen snurken

 

MRA, met garantie

Uw snurkprobleem is dus uitstekend te behandelen met de MRA. Twee afspraken van een half uurtje en u bent van uw snurkprobleem af. Wij hebben veel vertrouwen in de kwaliteit van onze MRA, u kunt de MRA vrijblijvend 3 maanden proberen ,mocht de MRA onverhoopt niet werken en u heeft minimaal 2 nacontroles gehad, dan kunt u de MRA retour zenden en alles wat u meer heeft betaald dan €200,- krijgt u terug. 

Hier treft u een kosten overzicht

U kunt direct een afspraak maken zonder verwijzing.

Ook als u een slaaponderzoek of polysomnografisch onderzoek in een ziekenhuis heeft ondergaan en u heeft een lichte of matige apneu dan kunt u zonder verwijzing een afspraak maken.
De MRA is soms ook een goed alternatief voor de CPAP neem voor meer informatie contact met ons op. Voor vragen en informatie kunt u ons natuurlijk even bellen of mailen.

MRA afspraak maken
   
  Naam
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoon
  E-mail
 

Eventuele Opmerkingen: