Wilt u uw ervaringen over uw MRA delen met anderen?

Het is stil in huis

Het is stil in huis. Na een aantal jaren mijn vriendin tot last te zijn geweest met mijn gesnurk, heb ik van alles geprobeerd om van het snurken af te komen, totdat ik de MRA probeerde. Ze hoeft geen oordoppen meer in en te wachten tot ik ga snurken. En het blijft stil in huis. met vr gr W. Endenburg

Mijn nachtrust heb ik weer terug!

E van Benthem zegt: 2 juni om 07:23 Omdat ik aan lichte apneu lijd, heb ik een operatie aan het neusschot ondergaan. Maar die hielp niets tegen de aandoening. Toen ik dit aan mijn tandarts vertelde, wist hij een oplossing, waarbij ik niet nog een keer een operatie hoefde te ondergaan. Hij bood aan een Anti-Snurk en Apneu Aktivator op maat te maken. Ik was erg benieuwd hoe het zou zijn: slapen met zo\'n bitje in. Het \'s nachts dragen ervan is me honderd procent meegevallen. Nu word ik niet meer wakker van mijn eigen gesnurk en heb nooit meer een droge mond. Mijn nachtrust heb ik weer terug!

Ik ben dus heel tevreden met de MRA

Wim de Vries zegt: 4 december om 07:24 Het lijkt wel of ik een nieuwe vrouw heb. Ik was een enorme snurker en mijn vrouw was me voortdurend aan het porren als ik snurkte, waarna ik me omdraaide en weer een tijdje niet snurkte. Zij kon de hele nacht niet slapen en was daardoor s óchtends doodmoe en niet uitgerust. Nu met de MRA snurk ik niet meer en heb ik een goed gehumeurde en uitgeruste vrouw . Ik ben dus heel tevreden met de MRA.

Dit werkt boven verwachting!

Annemarie de Wolf zegt: 7 december om 07:38 Mijn vriend snurkte heel erg. Dit had als gevolg dat wij al twee jaar niet meer samensliepen. Hij heeft een operatie aan zijn huig gehad maar na 2 maanden begon alles gewoon weer opnieuw. Hij heeft nu sinds 3 maanden een MRA anti-snurk en apneu aktivator l en dit werk bovenwerwachting en het mooiste nieuws is natuurlijk dat we weer samen kunnen slapen!

Ik voel me er prima bij. Maar mijn echtgenote nog veel meer.

Jaap Zeekant zegt: 4 januari om 07:44 Als redelijk zware snurker heb ik lang naar een oplossing gezocht. Tot ik een half jaar geleden achter de MRA kwam. Het is een slim bedachte oplossing die mij helemaal van het snurken heeft afgeholpen. Hij zit comfortabel, je bent er zo aan gewend, ook al omdat hij op maat wordt gemaakt. En hij werkt, dat is het belangrijkste. Ik voel me er prima bij. Maar mijn echtgenote nog veel meer.

Bedankt MRA Kliniek

Ria van Straaten zegt: 15 januari om 07:45 Heb al 1 jaar een MRA en deze werkt perfect. Was in de eerste week even wennen, maar ik wil nooit meer zonder.Ik heb ook een apparaat geprobeerd wat met een soort lepel en sterke veer je tong naar voren duwt Met dit apparaat kreeg ik een continue braakreflex en werkt verder lang niet zo goed als mijn MRA. Tevens was dat apparaaat na 3 weken al stuk. Het lepeltje wat achter in de keel zit was afgebroken.

Voor mijn vrouw een OPENBARING! Voor mezelf was het even wennen

Marcel Kaal: 18 oktober om 07:46 Sinds jaar en dag mijn vrouw en omgeving wakker gehouden te hebben met mijn enorme gesnurk, heb ik me een jaar of 6 geleden laten opereren aan mijn huig,zachte bovengehemelte en mijn keelamandelen laten verwijderen. Dit heeft slechts zeer kort gewerkt ( 3 maanden). Na aandringen van mijn tandarts Wim Merkens me toch laten overhalen om een mra te nemen. Voor mijn vrouw een OPENBARING! Voor mezelf was het even wennen maar naar een paar nachten kon ik de mra goed verdragen. Kortom ik ben er erg blij mee (mijn vrouw nog blijer) en ik kan hem iedereen die zijn relatie stressvrij wilt houden aanraden. Voor je je laat opereren probeer eerst dit! Die operatie is echt geen pretje.

Ik ben een tevreden klant!

Herman Pen 10 april om 17:36 Op aandringen van mijn vrouw eens gezocht naar een oplossing voor het snurken en tandenknarsen. Alternatief was apart slapen, voor mij geen optie… Via Google uitgekomen bij de site van snurkentherapie.nl. Snel een afspraak kunnen plannen en 1 week later de intake en vervolgens het aanmeten van de MRA gehad. Weer een week later was ‘ie klaar en kon ik gaan proberen. Je krijgt goede voorlichting van de tandarts. Was eerst wel ff wennen, maar moet eerlijk zeggen dat ik eigenlijk vanaf nacht 2 goed slaap. Natuurlijk voel je het ding wel, maar het went erg snel. Mijn vrouw zegt dat ik af en toe nog snurk via de neus, maar het is veel minder dan voorheen en tandenknarsen, dat is door de MRA niet meer mogelijk!. Ik ben een tevreden klant!

Ik ben erg blij met deze simpele en doeltreffende oplossing.

Saskia Zwart 22 mei om 09:24 Na een zware operatie in 2005 en het daarna ontstane overgewicht door medicijnen ontwikkelde zich een snurk- en apneuprobleem. Dit werd in het AMC geconstateerd tijdens een slaapregistratie. Om de vermoeidheid en het moeizame herstel te verhelpen kreeg ik een cpap. Dit had niet voldoende effect en ik kwam terecht bij tandarts Merkens van de MRA Kliniek in Amsterdam. Een goed passende beugel blijkt nu het ei van Columbus. Tijdens de tweede slaapregistratie bleek de apneu grotendeels verdwenen evenals het snurken. Langzaam aan ga ik mij steeds fitter en energieker voelen. Ik ben erg blij met deze simpele en doeltreffende oplossing.

Mijn leven is dankzij de MRA leuker geworden

H. Bilderbeek Maandag, 9 Jan . Mijn leven is dankzij de MRA leuker geworden. De apneu gerelateerde klachten die ik had zijn verdwenen. Overdag ben ik niet meer slaperig en mijn concentratievermogen is toegenomen. Het aanmeten en de oplevering van de MRA ging snel, vriendelijk en efficient. De eerste twee weken was het even wennen om met de beugel te slapen, maar dit went daarna snel.

De heer Merkens heeft een zeer ruime kennis van de MRA

Dhr van Galen 05-02- De heer Merkens heeft een zeer ruime kennis van de MRA. Hij is klantvriendelijk en snel. Kan een groot assortiment aanbieden en de MRA geeft in tegenstelling tot de Snorex snurkbeugel draagcomfort en kan een apneu probleem oplossen

Het beste wat ik ooit had kunnen nemen!

17-02- Marc Overman: Ik wil het even kort houden maar de MRA Beugel is het beste wat ik ooit had kunnen nemen! Ik heb in me hele leven nog nooit zo rustig, stil en goed geslapen. Mensen om me heen worden helemaal gek van mijn drukke gedrag nu ik zo uitgerust ben. En me meisje die naast me lag ligt nu weer tegen me aan i.p.v. naast me!

Lang leve de MRA

J Grove zegt: 23 Feb Het was even wennen, maar het resultaat is top. Met de MRA slaap ik bijna alle nachten aan een stuk tot de wekker vindt dat het tijd is om op te staan. Mijn partner laat haar ,speciaal voor het snurken aangemeten, oordopjes inmiddels in het doosje. Lang leve de MRA

Geweldig! Ik heb er geen andere woorden voor

7 Maart Steve Harrington: Geweldig! Ik heb er geen andere woorden voor. Slaap nu heerlijk samen weer met mijn vrouw. Net zoals andere hier vermeld het is wel wennen aan het begin,gewoon doorzetten ,het is het waard.

Wat een uitvinding!

J.P. van Vreeswijk 27-06-: Wat een uitvinding! Even wennen in het begin voor de drager maar direkt resultaat voor de klager. Ik snurk helemaal niet meer en lig ook een stuk rustiger te slapen. Prettig om wakker te worden naast je vrouw en niet in een leeg bed omdat ze weer is vertrokken wegens geluidsoverlast..

Beter slapen is een feit!

30 januari 2013, Tessa: Ik wil even laten weten dat mijn partner en ik al een week heerlijk slapen! Wat een verschil! Mijn partner valt het steeds op dat ik al véél rustiger inslaap en daarna doorslaap. Zij heeft niet 1x mij horen snurken! Hoe heerlijk is dat! Zelf moest ik even wennen natuurlijk, maar ik wordt veel fitter wakker, gewoon uitgerust! Ik wist niet dat de kwaliteit van slapen zoveel verbeterd kon worden. Ook overdag is het verschil goed merkbaar, in veel opzichten. Ik ben blij! Heel erg bedankt voor alles, een keurig snel ontvangst van u en uw assistente; vervolgens snelle vervaardiging van de MRA. Gewoon alles goed, snel en fijn geregeld! Beter slapen en niet meer snurken is een feit!

10 maanden later..........................

27 Oktober 2013, Tessa; Graag wil ik nog een reactie plaatsen op de website. Ik wil mijn enthousiasme nogmaals kenbaar maken! Nu 10 maanden gebruik ik de MRA , zonder problemen. Het grootste nieuws is natuurlijk dat ik mij zo ontzettend veel beter voel; en ik niet alleen, ook mijn partner wordt door mij niet meer wakker (gehouden). Uitgerust wakker worden, nog steeds een heerlijkheid! Dan: ik had jaren last van (zware) hoofdpijn en moest regelmatig migraine middelen hiertegen nemen. Mijn leven werd daardoor best behoorlijk verpest. Wat ik nooit verwacht had, is dat ik sinds het gebruik van de MRA niet 1x meer die zware middelen in heb hoeven nemen! Voor mij is de MRA dus een fantastische uitvinding, het snurken is over, de apneus zijn er soms nog wel maar in veel mindere mate. Ik hoop dat het voor veel mensen ook zo\'n fantastische oplossing zou kunnen zijn! Vriendelijke groeten van TESSA